^

O nama

SOLED d.o.o. je tvtka koja se usko specijalizirala za LED rasvjetna tijela i pripadajuće komponente koja se svojim asortimanom, ali i cjelokupnom uslugom želi nametnuti kao lider na hrvatskom tržištu. Naša dugotrajna misija je zadovoljavanje Vaših želja i potreba te sudjelovanje u stvaranjanju čišćeg, zelenijeg i zdravijeg okoliša nudeći inovativna rješenja vezana uz rasvjetu, uštedu energije i pružajući vrhunsku uslugu. Vizija nam je da SOLED postane brand koji apsolutno opravdava Vaše povjerenje te djeluje kao motivator ostalim poslovnim subjektima  kako bi svi zajedno radili na uštedi energije i očuvanju okoliša.

SOLED je ekskluzivni zastupnik Aixenlite-a za Hrvatsku, renomiranog tajvanskog proizvođača LED rasvjetnih tijela koja koriste vrhunske Osram-ove izvore svjetlosti. Jamstvo kvalitete naših proizvoda predstavlja i trogodišnje jamstvo koje nudimo za cjelokupan Aixen program te CE, Rohs te svi ostali certifikati koje zahtjevaju standardi Europske Unije.

Trenutno raspolažemo sa respektabilnim zalihama proizvoda te smo Vam u mogućnosti isporučiti željeni proizvod u najkraćem mogućem roku. Također, nudimo Vam kompletnu uslugu, od projektiranja same rasvjete za Vaš objekt do krajnje montaže i savjetovanja te vrhunska rasvjetna tijela po izrazito pristupačnim cijenama.

Ono što nas razlikuje od konkurencije nije samo dostupnost i kvaliteta naših proizvoda, nego i širina asortimana. U mogućnosti smo Vam ponuditi cjelokupan LED rasvjetni program trenutno dostupan na tržištu koji uključuje žarulje za sve standarde (E27, E14, GU 5.3, GU 10,…), rasvjetna tijela za sve površine (stropna, zidna, indirektna te scenska), vanjsku rasvjetu, dekorativnu rasvjetu i javnu rasvjetu.

Obratite sa sa povjerenjem našem mladom i stručnom timu i uštedite Vaše vrijeme i novac te sudjelujte u stvaranju zelenije i sretnije budućnosti.